Componed specialist in gevelrenovatie en -restauratie

Projecten

Aluminium kozijnen Résidence Château Bleu Den Haag

Résidence Château Bleu Den Haag is een appartementsgebouw, schitterend gelegen in de Haagse Hout, naast Paleis Huis ten Bosch.

Van oorsprong is in het gebouw sprake van stalen kozijnen. In een karakteristieke kleurstelling, beige voor de kozijnen en geel voor de draaiende delen.

Voor de diverse vervanging is overleg gepleegd met de Welstandscommissie en Deelgemeente Haagse Hout. Inmiddels verzorgde Componed talloze, in uitvoering zeer verschillende, vervangingen in aluminium. Kozijnen, voorzien van draai-/valramen, enkele of dubbele deuren, schuifpuien, zowel vlak als verdiept, afhankelijk van situering en functie.

In opdracht van zowel VvE-bestuur als diverse partikuliere eigenaren.

Met eerbied voor gebouw en omgeving.