Aluminium kozijnen en vliesgevels IWM Tiel

IWM is de grootste praktijkopleider voor installatie- en elektrotechniek in de regio en werkt nauw samen met meer dan 350 aangesloten leerbedrijven (participanten). Via IVM vinden leerling-monteurs een stageplek of werk bij één van de meer dan 350 aangesloten leerbedrijven.

In opdracht van 'Installatiewerk Midden' te Utrecht werd in Tiel een 'Opleidingsbedrijf Installatiewerk' gerealiseerd, naar een ontwerp van Architectenbureau Ruijssenaars-Cretier uit Zeist.

Uitgangspunten voor ontwerp en materialisering waren onder andere Cradle to Cradle, CO2-neutraal, duurzaamheid, herindeelbaarheid en herbruikbaarheid.

Componed nam in bouwteamverband de buitenschil voor haar rekening. Aluminium kozijnen, entrée-partijen en vliesgevels (alles fabrikaat Schüco), inclusief zetwerk, boeiboorden etc.

Bijzondere aandacht werd geschonken aan vormen van extra isolerende en zonwerende beglazing en werden BIPV-panelen in de gevelconstructies opgenomen.

Weet u dat talloze gemeenten subsidie verstrekken op energiebesparende voorzieningen als HR++beglazing? Componed kent het hoe en waar en vertelt u graag meer.

Meer ontwikkelingen

Contact

COMPONED B.V.
Gebouw "De Staalmeesters"
Omval 190
1096 HZ Amsterdam
  • Telefoon: 020-777 27 49
  • E-mail: info@componed.net
  • KvK Amsterdam: 32079640
Copyright © 2021 Componed. Alle rechten voorbehouden.
Algemene voorwaarden